Interview met Kavita Ramphal voorlezer KUIS

Link Gratis beluisteren en lezen fragmenten Kuis en diverse auteurs Schrijversgroep '77!

Kavita Ramphal studeerde af aan de Academie voor Hoger Kunst- en Cultuuronderwijs en het Instituut voor Opleiding van Leraren. Ze werkte zeven jaar als maatschappelijk hulpverlener in het Speciaal Onderwijs. Daarna stapte ze over naar dienstverlening en richtte SOVACOM op, waarmee zij trainingen, workshops en coaching geeft voor persoonlijke ontwikkeling en sociale en communicatieve vaardigheden. O.a. werkte zij in opdracht van de Nederlandse ambassade en voor de Inter-American Development Bank.

Kavita is ook free-lance performing artist, danst en acteert. Zij volgde lessen bij Stichting ArtLab Suriname en werkte succesvol samen met Alida Neslo en Karin Lachmising.

Leest Kavita graag? Kavita: 'O ja, ik lees veel. Het liefst boeken over zelfontplooiing en spiritualiteit. Deepak Chopra, Louise Hay. En boeken over communicatie. Ik ben geboeid door hoe de mens in elkaar zit.

Maar dat is voor het werk. Wat leest Kavita ter ontspanning?

Lachend: 'Donald Duck! Maar mijn favoriete auteur is Cynthia McLeod 'Hoe duur was de suiker'.

Door haar ervaring als danser weet Kavita waar ze het over heeft als ze het fragment uit 'Kuis' voorleest. De luisteraar ziet als het ware de godin dansen terwijl Kavita's stem als verteller klinkt.

Kavita: 'Ik ben visueel ingesteld; wat ik lees, zie ik ook voor me. En Kali is mijn Moeder. Ja, dit onderwerp is helemaal mijn ding. 'Kuis' nodigt mij uit te gaan lezen, ik wil de hoofdpersoon Ramesh leren kennen.'

Link Audioboekproject Schrijversgroep '77, GRATIS beluisteren en lezen fragmenten van diverse auteurs

Link  Bekijk de mooie videoclip voor promotie en instructie van Gratis download!